Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ενημέρωση


Έγινε προσθήκη του παιδικού βιβλίου "Ο μικρός Τάκης και το ταξίδι του..." σε όλες τις τάξεις για προώθηση της φιλαναγνωσίας.
Για τους μαθητές της Α και Β τάξης προτείνεται η συνανάγνωση του βιβλίου με τους γονείς. Όποιοι μαθητές της Α και Β θέλουν να αποτυπώσουν ζωγραφικά  κάποιο θέμα του βιβλίου να στείλουν τα έργα τους για να τα αναρτήσουμε στη σελίδα.
Για τους μαθητές της Γ και Δ τάξης προτείνεται να επικεντρωθούν στις παραδόσεις των λαών (σχετικό θέμα από την ύλη της Μελέτης Περιβάλλοντος) και μπορούν να περιγράψουν και να ζωγραφίσουν μια παράδοση του τόπου μας, που να την στείλουν για να τα αναρτήσουμε στη σελίδα.
Για τους μαθητές της Ε και Στ τάξης  προτείνεται να επικεντρωθούν στο ταξίδι του ήρωα και στη δημιουργία ενός πολιτιστικού παγκόσμιου χάρτη με μικρές ανακοινώσεις ( στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά) για τα μνημεία των χωρών. Η δημιουργία του χάρτη μπορεί να γίνει με ιχνογράφηση ή με χρήση του Power Point. Για την αναζήτηση πηλοφοριών προτείνεται το Wikipedia. Σχετική ύλη μπορείτε να αναζητήσετε στα βιβλία της Γεωγραφίας ή στο πρόσφατο μάθημα των Αγγλικών της κας Ζωής Λούβαρη.
Μπορούν να στείλουν τα έργα τους για να τα αναρτήσουμε στη σελίδα.
Καλή συνέχεια
Ηρακλής Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: