Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH 14: Ενημέρωση για αργία Αγίου Νικολάου, Ενημερωτική συνάντηση για ζητήματα ενδοσχολικής βίας και ενημερωση για παζάρι μεταχειρισμένων παιχνιδιών


Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6/12/2010 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω της εορτής του πολιούχου της Πορταριάς, Αγίου Νικολάου. Επίσης στο σχολείο από την Τρίτη 7/12/2010 θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου καθώς και έκθεση υλικών της UNICEF.
Την Πέμπτη 9/12/2010  και ώρα 10-12 το πρωί στο χώρο του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργανώνει μια συνάντηση για εκπαιδευτικούς και γονείς, κατά την οποία θα γίνει ομιλία από τη σχολική ψυχολόγο κα Ελένη Ανδρέου με θέμα: «Επιθετικότητα και εκφοβισμός/θυματοποίηση στο σχολείο: Παράγοντες επικινδυνότητας και προγράμματα πρόληψης». Καλό θα ήταν να παραβρεθούν όλοι οι γονείς. Μετά την ομιλία θα γίνει ενημέρωση από τη ψυχολόγο Ρούμπου Χριστίνα για τα προγράμματα του ΙΔΕΚΕ που αφορούν τη συμβουλευτική γονέων.
Στο σχολείο επίσης θα γίνει παζάρι παιχνιδιών. Γι΄αυτό παρακαλούνται όσοι μαθητές έχουν στο σπίτι τους παιχνίδια σε καλή κατάσταση τα οποία δεν χρειάζονται, να τα φέρουν στο σχολείο. Όσα παιχνίδια δεν αγοραστούν θα πάνε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Τα έσοδα από την πώληση των παιχνιδιών θα πάνε στη υιοθεσία ενός παιδιού από το πρόγραμμα της ACTION AID.

Δεν υπάρχουν σχόλια: