Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Διαδικασίες έναρξης σχολικής χρονιάς

 Αγαπητοί γονείς

καθώς μια νέα χρονιά ξεκινά υπάρχουν σε εξέλιξη διαδικασίες για κάλυψη κενών θέσεων στο Σχολείο μας. Σας κοινοποιούμε την σχετική ενημέρωση της ΔΕΠΠΣ και το χρονοδιάγραμμα που θέσαμε. Για πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις επικοινωνείτε στο τηλ 2428090240 και στο εμαίλ dimporta@sch.gr.

Από την ΔΕΠΠΣ στάλθηκε η παρακάτω ενημέρωση για την διαδικασία συμπληρωματικής εισαγωγής μαθητών σε κενά που υπάρχουν. Για την τυπική συνέχιση παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετεγγραφή σε κενή θέση που θα υπογραφεί και από τους δύο γονείς και την αποστέλλετε στο εμαιλ του σχολείου έως την Τετάρτη 6/9/2023.


Συμπληρωματικές διαδικασίες για εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία σχ. έτους 2023- 24

Σας ενημερώνουμε ότι από 1.9.2023 ξεκινούν οι συμπληρωματικές διαδικασίες για εισαγωγή μαθητών/τριών σε κενές και κενωθείσες θέσεις που τυχόν έχουν προκύψει στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ.) για το σχ. έτος 2023-24,
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του σχολείου ενδιαφέροντος όπου θα αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση για υποβολή αιτήσεων, ο αριθμός των κενών θέσεων ανά τάξη που τυχόν υπάρχουν,  και το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας.

Ο Διευθυντής

Καραγιάννης Ηρακλής 



Δεν υπάρχουν σχόλια: