Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Δραστηριότητα «Γνωρίζω το περιβάλλον του τόπου μου»

Αγαπητοί γονείς - κηδεμόνες 

Την Παρασκευή 23/9/2022 προγραμματίζεται η δραστηριότητα «Γνωρίζω το περιβάλλον του τόπου μου»  στο  «Κτήμα Καραΐσκου» στην Πορταριά από τις 9:00 π.μ. έως στις 12:30 μ.μ.. Οι δραστηριότητες που οργανώνονται από τους εκπαιδευτικούς συμπεριλαμβάνουν ξενάγηση στο κτήμα και γνωριμία με την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου μας, ιππασία με τα πόνυ του κτήματος, παιχνίδια στον χώρο, δραστηριότητα στην κουζίνα τους κτήματος και μικρή πεζοπορία. Η ιππασία με πόνυ έχει χρέωση 5€ όπως και η δραστηριότητα στην κουζίνα  5€, που οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν μαζί τους.

Οι μαθητές θα μεταφερθούν με το σχολικό λεωφορείο, δεν θα έχουν σχολικές τσάντες αλλά σακίδιο με δεκατιανό, νερό, χαρτομάντηλα, μολύβια, χρώματα κλπ. Το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα υλοποιηθεί.

Οι γονείς μπορούν να συμμετέχουν και να ξεναγηθούν στο κτήμα που διαθέτει καντίνα και χώρο φιλοξενία,  να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και να παραλάβουν τα παιδιά τους για την επιστροφή εφόσον το επιθυμούν. Η παρακάτω υπεύθυνη δήλωση πρέπει να συμπληρωθεί από τους γονείς.

Ο Διευθυντής

 

Υπεύθυνη δήλωση

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος/η …………………………………………………………………………… επιτρέπω τον/την ……………………………………………………………………. μαθητή/τρια της ……. τάξης να συμμετάσχει στην  δραστηριότητα «Γνωρίζω το περιβάλλον του τόπου μου»  στο  «Κτήμα Καραΐσκου» στην Πορταριά από τις 9:00 π.μ. έως στις 12:30 μ.μ.

 

……………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια: