Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Αγαπητοί γονείς

Την Παρασκευή 30/9/2022 προγραμματίζεται η δραστηριότητα «9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022» με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ»,  στο  Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς - Μακρινίτσας στην Πορταριά από τις 8:00 π.μ. έως στις 13:15 μ.μ.. Οι δραστηριότητες που οργανώνονται από τους εκπαιδευτικούς έχουνε στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής. Θα υλοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες συναγωνισμού – ανταγωνισμού για κάθε τάξη όπου μπορούν να λάβουν μέρος κι όσοι γονείς επιθυμούν να παραβρεθούν.

‘Όλοι  οι μαθητές/τριες  και το σχολικό λεωφορείο θα κατευθύνονται στο Κλειστό Γυμναστήριο όπου θα τους περιμένουν οι εκπαιδευτικοί και από εκεί θα αναχωρήσουν για την επιστροφή στο σπίτι τους. Δεν θα έχουν σχολικές τσάντες αλλά σακίδιο με προσωπική πετσέτα, δεκατιανό, νερό, χαρτομάντηλα, μολύβια, χρώματα, μπλοκ ζωγραφικής κλπ. Το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα υλοποιηθεί.

Οι μαθητές/τριες και οι γονείς για να συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Η παρακάτω υπεύθυνη δήλωση πρέπει να συμπληρωθεί από τους γονείς.

Ο Διευθυντής

 

Υπεύθυνη δήλωση

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος/η …………………………………………………………………………… επιτρέπω τον/την ……………………………………………………………………. μαθητή/τρια της ……. τάξης να συμμετάσχει στην  δραστηριότητα «9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022» στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς - Μακρινίτσας από τις 8:00 π.μ. έως στις 13:15 μ.μ.

 

……………………………………………….


Η εικαστικός κα Αιμιλία Καραοτζαγλίνη με την βοήθεια της γυμνάστριας κας Ελένης Ψαροβασίλη επιμελήθηκαν το πανό της Ημέρας Αθλητισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: