Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αποχαιρετισμός...


Αγαπητοί γονείς

το σχολικό έτος κλείνει και τυπικά σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει τον σημαντικό του κύκλο για την σχολική κοινότητά μας. Η πρώτη χρονιά του νέου πειραματικού σχολείου μας δίνει την δυνατότητα να αποτιμήσουμε τα όσα επιτεύχθηκαν, να αξιολογήσουμε το σύνολο τους και να επανασχεδιάσουμε την νέα χρονιά.
Η νέα σχολική χρονιά θα είναι γεμάτη από προκλήσεις καθώς ανανεώνεται σχεδόν το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού, έχουν κατατεθεί για έγκριση σημαντικές καινοτομίες που αλλάζουν το πρόγραμμα και το περιεχόμενό του, αναζητούνται νέες συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που θα διευρύνουν το ήδη σημαντικό πλαίσιο που έχουμε δημιουργήσει και μελετάται η αναβάθμιση των χώρων ώστε να γίνουν πιο φιλικοί κι αξιοποιήσιμοι από τους εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Όλα αυτά η σχολική κοινότητα, εκπαιδευτικοί - μαθητές - γονείς, καλούνται μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, αποδοχής και εμπιστοσύνης να τα μετουσιώσουν σε έργα και πρακτικές προς το συμφέρον κυρίως των μαθητών μας, με στόχο ένα ανθρώπινο σχολείο, ανοικτό και δημοκρατικό, που εμφορείται από αλληλοσεβασμό, συμπερίληψη και ανάπτυξη.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι.

Ο Διευθυντής

Υ.Γ. Κατά τον Ιούλιο το σχολείο θα είναι ανοικτό τα πρωινά Τρίτης Και Πέμπτης (9 - 12) για θέματα διοίκησης και εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: