Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ενημέρωση: Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

 Αγαπητοί γονείς

έχοντας υπόψη την με αρ. πρωτ. Φ10/134752/Δ1/22-10-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου για το σχολικό έτος 2021-2022»  και σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων σας ενημερώνουμε ότι:

Την Τετάρτη 27/10/2021 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις - δραστηριότητες εντός των τάξεων στο διάστημα 8:30 - 10:00. Σχετικό υλικό θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σχολείου. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν χωρίς σάκες. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά με εκκίνηση επιστροφής στις 10:00 π.μ., οπότε οι γονείς θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ασφαλή παραλαβή των μαθητών/τριων.

Την Πέμπτη 28/10/2021 το Σχολείο θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα εορτασμού στην Πορταριά εκπροσωπούμενο από τους μαθητές της Ε και Στ τάξης. Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις 10:30 στον χώρο του Σχολείο όπου με την εποπτεία των συνοδών εκπαιδευτικών θα μεταβούν στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου για την δοξολογία στις 11:00 π.μ. Εντός της εκκλησίας θα εισέλθει σε περίπτωση καλοκαιρίας μόνο η Σημαία και οι παραστάτες. Σε περίπτωση άσχημου καιρού θα εισέλθει όλη το τμήμα τηρώντας τα μέτρα covid-19 (αποστάσεις 1,5 μ.). Στη συνέχεια θα μεταβούν στο ηρώο για την κατάθεση στεφάνου και τις απαγγελίες. Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Οι μαθητές/μαθήτριες φορούν μπλε παντελόνι ή φούστα, άσπρο πουκάμισο ή μπλούζα και μαύρα παπούτσια (όχι αθλητικά). Φουλάρι με το λογότυπο του Σχολείου θα τους δοθεί πριν την μετάβαση στην εκκλησία, το οποίο παραδίδουν με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στην υπεύθυνη. Οι μαθητές/τριες μετακινούνται με την ευθύνη των γονέων τους. Όσοι μαθητές/τριες των άλλων τάξεων επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση τοποθετούνται με βάση τις υποδείξεις της κας Μαρίας Μπούρα που έχει την ευθύνη της παρουσίας του Σχολείου.

Ο Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: