Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Σχολικά γεύματα

 Αγαπητοί γονείς καλησπέρα

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Σχολείο μας εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» που  υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και την Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών προεπιλεγμένων σχολείων. 

Η καθημερινή προσφορά στο σχολείο ενός δωρεάν, υγιεινού γεύματος περιλαμβάνει σημαντικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη, όπως η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού, η ενίσχυση της εκπαίδευσης, η ενίσχυση της αποδοτικότητας των μαθητών.

Για την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών παρακαλώ όπως ανοίξετε το συνημμένο αρχείο και συμπληρώσετε την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής (έχει σταλεί στο  email σας). Προσέξτε σε περιπτώσεις αλλεργίας να γράψετε τα τρόφιμα που επηρεάζουν τον μαθητή ή μαθήτρια. Η αίτηση θα πρέπει να επιστραφεί στο εμαιλ του Σχολείου άμεσα, σε περιπτώσεις δυσκολίας συμπλήρωσης επικοινωνήστε με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων ώστε να γίνει η αίτηση που θα υπογράψετε ερχόμενοι στο Σχολείο. Το πρόγραμμα αφορά και καλύπτει όλους τους μαθητές/τριες.

Ο Διευθυντής


Δεν υπάρχουν σχόλια: