Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση εξ αποστάσεως...

 Αγαπητοί γονείς 

σας ενημερώνουμε ότι διαμορφώθηκε το πρόγραμμα εξ αποστάσεως όπως προβλέπεται από την σχετική εγκύκλιο λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν από την συνύπαρξη αδελφών στο Σχολείο που δεν διαθέτουν δεύτερη συσκευή σύνδεσης (λάπτοπ, η/υ, τάμπλετ, κινητό τηλέφωνο) και θα σας αποσταλεί κατόπιν της έγκρισής του από την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων.

Για την έναρξη των μαθημάτων με βάση το πρόγραμμα εξ αποστάσεως ενεργοποιείται τους νέους συνδέσμους που  θα σας σταλούν (τροποποιήθηκαν με απόφαση του ΥΠΑΙΘ), συνδέεστε στις συγκεκριμένες ώρες και αποχωρείτε μέσα στα χρονικά όρια του προγράμματος.

Σχετικά με τα αιτήματα οικογενειών για παροχή τάμπλετ ή λάπτοπ από το Σχολείο στους μαθητές, με αφορμή και τα όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ, σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας παρέλαβε 1 τάμπλετ για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών, ενώ είχε δηλώσει την ανάγκη για 12 τάμπλετ. Κατανοείτε ότι η συγκεκριμένη 1 συσκευή θα δοθεί κατά προτεραιότητα σε μαθητή που δεν μπορεί με οποιαδήποτε χρήση συσκευής να συνδεθεί και να παρακολουθήσει τα μαθήματα, έχοντας την ανάλογη σύνδεση στο διαδίκτυο. 

ο Διευθυντής                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: