Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση για ψηφιακές τάξεις κλπ

 Αγαπητοί γονείς 

σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε εγγραφή στις ενεργές ψηφιακές τάξεις - μαθήματα (περιλαμβάνονται η Παράλληλη Στήριξη και το τμήμα ΤΥ-ΖΕΠ) του Σχολείου μας, στην e-class και στο e-me (τάξη κας Αυγής) ανάλογα τι χρησιμοποιεί κάθε εκπαιδευτικός, εντός του Σαββατοκύριακου, αντίστοιχα στην τάξη που συμμετέχουν, ώστε να προετοιμαστεί η ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στις ψηφιακές τάξεις έχουν καταχωρηθεί όλοι οι μαθητές του Σχολείου μας με βάση τα στοιχεία από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Όσοι μαθητές είχαν προβλήματα εγγραφής τους δόθηκαν επικαιροποιημένα στοιχεία. Αν υπάρχουν μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα (π.χ. δεν μπορούν να βρουν τους κωδικούς) πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Δντη για να προχωρήσει σε τροποποιήσεις πρόσβασης. Καλό είναι να έχετε κρατήσει τα username και password γιατί θα συνοδεύουν τους μαθητές μέχρι την Γ Λυκείου.

Παράλληλα σας γνωστοποιούμε ότι το Σχολείο παρέλαβε τον τεχνολογικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση των υπολογιστικών συστημάτων των τάξεων,την δημιουργία δεύτερης ψηφιακής τάξης και υλικών ρομποτικής που θα εγκατασταθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα δοθούν προς χρήση των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Τέλος λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης των κρουσμάτων covid-19 καλό είναι να εντείνεται τα μέτρα προφύλαξης και να ενημερώνετε άμεσα την κα Παπαοικονόμου Μαρία, υπεύθυνη για τον covid-19 στο Σχολείο μας, για κάθε σύμπτωμα σύμφωνα με την εγκύκλιο που σας έχουμε στείλει σε προηγούμενο μήνυμα και μπορείτε να αναζητήσετε επίσης και στη ιστοσελίδα του Σχολείο sxoleioportarias.blogspot.com

Ο Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: