Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημέρωση για Ολοήμερο Πρόγραμμα...


 Αγαπητοί γονείς


σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 21/9/2020 θα υλοποιείται και το Ολοήμερο Πρόγραμμα του Σχολείου μας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις σας οι μαθητές/τριες έχουν κατανεμηθεί στα δύο τμήματα. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αποχωρήσεις μπορούν να γίνουν στις 2 μ.μ., στις 3 3 μ.μ. και τις 4 μ.μ. Το σχολικό λεωφορείο θα εκτελεί δρομολόγιο στις 4 μ.μ. (εκτός από των 13:15 που τελειώνει το πρωινό πρόγραμμα). Οι μαθητές που αποχωρούν στις 2 μ.μ. και στις 3 3 μ.μ. παραλαμβάνονται από γονείς ή συνοδούς που μας έχετε δηλώσει. Για οποιαδήποτε
Οι μαθητές/τριες που παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα με την λήξη του πρωινού προγράμματος ακολουθούν τις οδηγίες των εκπαιδευτικών και πηγαίνουν στις τάξεις ολοήμερου όπου αφήνουν τις τσάντες τους και γευματίζουν κρατώντας τις αποστάσεις. Το γεύμα πρέπει να είναι σε μορφή σνακ σε σακούλα τροφίμων μιας χρήσης και καλύπτει την ώρα 1:20 - 2:00 μ.μ. παράλληλα με την χαλάρωση των μαθητών/τριων.
Οι μαθητές/τριες δεν ανταλλάσσουν τρόφιμα ούτε τα μπουκαλάκια νερού. Με την ολοκλήρωση τα υπολείμματα τα ρίχνουν στο κάδο και δεν τα τοποθετούν στην τσάντα τους ή σε χώρο του σχολείου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Μελέτη - Προετοιμασία, Αθλητισμό, Αγγλικά, Μουσική, Πολιτιστικές Δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στις ώρες: 1η ώρα 2:15 - 3:00 μ.μ., 2η ώρα 3:15 - 4:00 μ.μ.
Οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες θα πάρουν έντυπο αναλυτικό πρόγραμμα την Δευτέρα 21/9/2020.
Οι γονείς επικοινωνούν με το Σχολείο για οποιαδήποτε μεταβολή ή ρύθμιση σχετικά με το ολοήμερο πρόγραμμα και τις αποχωρήσεις.

Ο Διευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: