Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση 43: Εγγραφές στην Α τάξη



Για γονείς  μαθητών που θα εγγραφούν  στην  Α τάξη
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή στην Α τάξη. Μαζί με τα έντυπα από γιατρούς καλό είναι να συμπληρωθούν και τα έντυπα για το μάθημα της γυμναστικής, ώστε να μην χρειασθεί να ξαναεπισκεφτείτε τις ίδιες ειδικότητες με αντίστοιχες οικονομικές επιβαρύνσεις.
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι γίνονται προσπάθειες για την κάλυψη των ιατρικών επισκέψεων είτε μέσω Νοσοκομείου είτε μέσω κοινωνικού ιατρείου της Ι.Μ. Δημητριάδος οπότε μόλις υπάρξουν εξελίξεις θα ενημερωθείτε άμεσα. Τα ιατρικά έντυπα μπορούν να προσκομιστούν έως τον Σεπτέμβριο.
Το πιστοποιητικό από τους Δήμους μπορεί να ζητηθεί και μέσω ΚΕΠ, ειδικά για τους εγγραφέντες στο Δημοτολόγιο του Δήμου Πορταριάς τα πιστοποιητικά είναι ήδη έτοιμα. Τα πιστοποιητικά από αλλοδαπούς μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη χώρα θα πρέπει να είναι μεταφρασμένα.
Οι γονείς  μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο του Σχολείου μέχρι 14/6/2012 για την εγγραφή (πιστοποιητικό Δήμου και πιστοποιητικό φοίτησης σε νηπιαγωγείο) και για να συμπληρώσουν και το δελτίο οικογένειας.

1 σχόλιο:

sdancer είπε...

Ηρακλή βάλε email επικοινωνίας.