Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση 32: Αποκριάτικες εκδηλώσεις κλπ


Ανακοίνωση 32
Σας ενημερώνουμε ότι :
1.               Tην Παρασκευή  24-2-2012 το Σχολείο θα λειτουργήσει ως εξής. Το πρώτο δίωρο θα γίνει μάθημα ή δημιουργικές δραστηριότητες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η αποκριάτικη εκδήλωση για τους μαθητές. Οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς σάκες φέρνοντας αν επιθυμούν τις αποκριάτικες φορεσιές. Η αποχώρηση θα γίνει στις 12:30 μ.μ.
2.               Το Σάββατο 25/2/2012  διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αποκριάτικη γιορτή στις 12:30 το μεσημέρι. Οι μαθητές πρέπει να είναι στο συγκεκριμένο χρόνο για να κάνουν παρέλαση ως την πλατεία όπου θα βρίσκονται  τα  συγκροτήματα BATALA από την Αγγλία και ECLODIR AZUL από την Πορτογαλία.  Η γιορτή θα συνεχιστεί με παιχνίδια και δρώμενα στο χώρο του σχολείου. Παράλληλα θα λειτουργήσει αγορά με την ευθύνη του Συλλόγου Γονέων για την ενίσχυσή του. Οι γονείς μπορούν να συνεισφέρουν στη γιορτή φέρνοντας φαγητό ή ποτό σε συνεννόηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου. Στις 14:00 θα γίνει μικρή εκδήλωση με την απονομή των πτυχίων σε μαθητές και μαθήτριες  που πέτυχαν στις εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό στα Αγγλικά στην εξεταστική περίοδο Μαΐου το 2011.
3.               Λόγω των καιρικών συνθηκών στο προηγούμενο διάστημα, η επίσκεψη της Ομάδας Υγείας της Κ.Ε.Κ.Π.Α. - Δ.Ι.Ε.Κ. καθώς και της Κινητής Οδοντιατρικής Μονάδας στα πλαίσια του Προγράμματος "Πρώτα Βήματα για μια Υγιεινή Ζωή" επαναπρογραμματίζεται για τις 12/3 (Οδοντιατρικός Προληπτικός Έλεγχος Α΄ και Δ΄ τάξη)  και 1/3 (Ιατρικός Προληπτικός Έλεγχος- Βιωματική Παρέμβαση Α΄ και Δ΄ τάξη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: