Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση 25: Επισκέψεις


Σας ενημερώνουμε ότι:
  1. Την Πέμπτη 15/12/2011 η Α και Β τάξη θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Το άγαλμα που κρύωνε» του Χρ. Μπουλώτη, στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής του Βόλου. Οι μαθητές προσέρχονται το πρωί και θα αναχωρήσουν στις 9:00 και θα επιστρέψουν στις 12:00, οπότε θα συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμά τους.
  2. Τη ίδια μέρα θα φιλοξενηθεί στο σχολείο μας η ποιήτρια Ράνια Γάτου που θα υλοποιήσει πρόγραμμα ποιητικών αφηγήσεων με τους μαθητές της Γ, Δ, Ε και ΣΤ.
  3. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων για τα Χριστούγεννα το σχολείο μας προγραμματίζει επισκέψεις της χορωδίας στα 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου, Ορφανοτροφείο Βόλου, Ι.Μ. Δημητριάδος  και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου, για να ψάλλει τα κάλαντα και να προσφέρει δώρα και είδη. Παρακαλούνται οι οικογένειες που θέλουν να προσφέρουν χρήματα ή είδη (λάδι, ζάχαρη, γάλα, όσπρια, ζυμαρικά)  μπορούν μέχρι να τα στείλουν μέχρι την Παρασκευή 16/12/2011.
  4. Η ορθή ημερομηνία για την επίσκεψη στην Αθήνα είναι 20 και 21 Ιανουαρίου 2012. Επίσης να δηλώνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: