Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση 18: Επίσκεψη, σχολικά βιβλία, παραδοσιακός χορός



  1. Στα πλαίσια των βιωματικών δραστηριοτήτων του σχολείου, η Γ΄ και Δ’ τάξη θα επισκεφτούν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς στη Ζαγορά ,την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, προκειμένου την διαδικασία στο διαλογητήριο και συσκευαστήριο και να ενημερωθούν για ένα προϊόν του τόπου μας.. Στη συνέχεια οι μαθητές θα επισκεφτούν το Χορευτό και θα συλλέξουν υλικό για το εργαστήριο ψηφιδωτών. Οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν τη δήλωση συμμετοχής.
  2. Τα σχολικά βιβλία καθώς και  τα βιβλία ξένων γλωσσών που προμηθεύει το σχολείο πρέπει να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση (αν γράφουν πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο μολύβι, δεν μουτζουρώνονται,  και να παραδίδονται στην εκπαιδευτικό της τάξης με την ολοκλήρωση της ύλης τους. Τα βιβλία πιθανά θα επαναχρησιμοποιηθούν από άλλους μαθητές καθώς δεν γνωρίζουμε τι θα προκύψει με τα διδακτικά βιβλία.
  3. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ορμίνιο» Πορταριάς μας ενημέρωσε ότι το πρόγραμμα των συναντήσεων των χορευτικών τμημάτων του έχει ως εξής:
Παρασκευή: Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (ελικοδρόμιο),  ώρα 20:30 παιδικό  τμήμα, 21:15 τμήμα ενηλίκων
Σάββατο: Πνευματικό Κέντρο Πορταριάς, ώρα 18:45 παιδικό  τμήμα, 19:30 τμήμα ενηλίκων (δωρεάν μεταφορά από Βόλο - το λεωφορείο αναχωρεί από το Βόλο στις 18:00 από τα «Καναράκια»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: