Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση 12: Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου


 Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, εν όψει της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, στο σχολείο θα υπάρχει έκθεση, με φωτογραφικό υλικό της εποχής  και θα γίνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού ,που αφορά την ιστορική αυτή περίοδο. Οι μαθητές όλων των τάξεων θα συμμετάσχουν σε δράσεις σχετικές με την επέτειο. Το πρωινό δρομολόγιο θα γίνει κανονικά και η αναχώρηση των μαθητών από το σχολείο θα γίνει στις 11.00 π.μ. 
Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το σχολείο θα παραβρεθεί στη δοξολογία και σε όλες τις εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινότηυτας Πορταριάς στον ιερό ναό του Αγ.Νικολάου Πορταριάς. Οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 10.15 π.μ. φορώντας μπλε παντελόνι, άσπρο πουκάμισο  ή μπλούζα και μπλε ή μαύρα παπούτσια. Οι μαθήτριες θα πρέπει να φοράνε μπλε φούστα, άσπρο  πουκάμισο ή μπλούζα, άσπρο καλσόν και μπλε ή μαύρα παπούτσια.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Μακρυνίτσας θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Τοπικής Ενότητας Μακρινίτσας  γι’αυτό και θα πρέπει να βρίσκονται στην εκκλησία στις 9.30π.μ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: