Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH 10: Ημέρες μη λειτουργίας, έρανος Ερυθρού Σταυρού, επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων


  1. Σας  ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 3/11/2010 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές  του κλάδου .
  2. Την Πέμπτη το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά ενώ την Παρασκευή 5/11/2010 και τη Δευτέρα 8/11/2010 το σχολείο δεν θα λειτουργήσει διότι θα χρησιμοποιηθεί σαν εκλογικό κέντρο.
  3. Στο σχολείο διατίθενται κουπόνια του ενός και δύο ευρώ για την ενίσχυση του εράνου του Ερυθρού Σταυρού. Όποιος γονέας επιθυμεί να ενισχύσει τον έρανο μπορεί να στείλει τα χρήματα στο σχολείο και θα του επιστραφούν τα κουπόνια.
  4. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 19/11/2010 θα πραγματοποιηθεί μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και στη Βουλή, στην Αθήνα, για τους μαθητές των Ε΄και Στ΄τάξεων,η οποία θα είναι δωρεάν. Η αναχώρηση από το Βόλο θα γίνει στις 8:00 το πρωί και η επιστροφή θα γίνει στις 12:00-12:30 το βράδυ. Εάν υπάρξουν κενές θέσεις μπορούν να συμμετάσχουν και κάποιοι γονείς κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο. Παρακαλούμε μέχρι την Πέμπτη 4/11/2010 να επιστραφούν συμπληρωμένες οι υπεύθυνες δηλώσεις.

                                                                                                Υπεύθυνη Δήλωση                                                                                          


Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ………………………………………….γονέας/κηδεμόνας του μαθητή/τριας της …………..τάξης ……………………………………………………………δηλώνω υπεύθυνα ότι του/της επιτρέπω να συμμετάσχει στην εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα στις 19/11/2010.

Υπογραφή
..........................................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια: