Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 39: Εκλογές Συλλόγου Γονέων - Παρακολούθηση προγράμματος για τον Μιρό

1. Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 17/2/2010 και ώρα 18:30, θα γίνουν εκλογές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο χώρο του σχολείου.
2.Την Πέμπτη 18/2/2010 οι μαθητές της Δ’ τάξης θα επισκεφθούν το Στέκι Παιδιού  του Δήμου Βόλου, όπου θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνωρίζω το Μιρό», από τις 9:00 έως τις 13:00. Το πρόγραμμα του σχολείου δεν θα επηρεαστεί. Παρακαλούμε να μας στείλετε αύριο τις δηλώσεις υπογεγραμμένες καθώς και 2 € ο κάθε μαθητής για το εισιτήριο του προγράμματος. Την Πέμπτη 12/2/2010 οι μαθητές της Στ΄τάξης θα επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου για εκμάθηση σκι. Παρακαλούνται οι μαθητές να έχουν μαζί τους δεύτερη αλλαξιά ρούχων, νερό, σκούφο και γάντια, καθώς και 7€ για την ενοικίαση του εξοπλισμού για όσους δεν έχουν. Η μεταφορά θα γίνει με το λεωφορείο του Δήμου και σε περίπτωση κωλύματος με Ι.Χ. γονέων. Οι γονείς που θα συνοδέψουν πρέπει να είναι τουλάχιστον πέντε και πρέπει να το δηλώσουν μέχρι αύριο. 
                                                                                                                                          

Ο Διευθυντής
Ηρακλής Καραγιάννης


                                                               Υπεύθυνη Δήλωση
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η …………………………………………………………. γονέας/κηδεμόνας του μαθητή/τριας ……………………………………………. της Δ΄ τάξης, δηλώνω υπεύθυνα ότι του/της επιτρέπω να συμμετάσχει στην επίσκεψη στο Στέκι Παιδιού του Δήμου Βόλου



Ο/Η Δηλών/ούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: