Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18: Εκκλησιασμός, Διδακτικές επισκέψεις


Αύριο Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών του σχολείου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Πορταριάς, το πρώτο δίωρο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σχολείου δεν θα επηρεαστεί και τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά.
Επίσης τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009 οι μαθητές της Δ΄τάξης θα επισκεφθούν από τις 9:00 έως τις 12:00 το Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας όπου θα παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Παιχνίδια στην Αρχαία Ελλάδα». Παρακαλούμε οι μαθητές να φέρουν μέχρι την Πέμπτη 26/11/2009τις υπεύθυνες δηλώσεις υπογεγραμμένες καθώς και 5€ ο καθένας για το εισιτήριο του προγράμματος.
Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009 οι μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων θα επισκεφθούν το Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο όπου θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την εικαστικό Δέσποινα Καφενταράκη. Επίσης στον ίδιο χώρο εκτίθενται τα έργα της εικαστικού κι έτσι οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούν την έκθεση χαρακτικής στο Δημαρχείο του Βόλου, του χαράκτη  Τάσσου. Η επισκέψεις θα διαρκέσουν από τις 9:00 έως τις 12:00. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σχολείου καθώς και τα δρομολόγια δεν θα επηρεαστούν.


Ο Διευθυντής
Ηρακλής Καραγιάννης



Υπεύθυνη Δήλωση

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η …………………………………………….γονέας/κηδεμόνας του/της
μαθητή/τριας……………………………………..της Δ΄τάξης, δηλώνω υπεύθυνα ότι του/της επιτρέπω να συμμετάσχει στην επίσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009.

Ο/Η Δηλών/ούσα


Δεν υπάρχουν σχόλια: