Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση 9

  • Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τρίτη 27/10/2009 θα πραγματοποιηθούν δράσεις (έκθεση εφημερίδων του 1940, σχετικών εντύπων για το 1940, προβολές αποσπασμάτων ταινιών, προβολές ιστορικού υλικού, κατασκευές, μικρά θεατρικά δρώμενα). Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά το πρωί και θα αποχωρήσουν στις 12:00. Παρακαλούνται οι γονείς όπως μεριμνήσουν για την ασφαλή παραλαβή των μαθητών.
  • Την Τετάρτη 28/10/2009 ημέρα της Εθνικής μας Εορτής, οι μαθητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Πορταριάς στις 10:00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση. Οι μαθητές πρέπει να φοράνε, μπλε φούστες και άσπρα πουκάμισα τα κορίτσια και τα αγόρια, μπλε παντελόνια και άσπρα πουκάμισα. Η παρουσία των μαθητών κρίνεται απαραίτη
  • Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια των νέων αντικειμένων, ήδη δραστηριοποιούνται εξωτερικοί συνεργάτες (γονείς του σχολείου μας), σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που έχουν την ευθύνη των ωρών. Συγκεκριμένα:

Κα Πετρίδη Σίλβια (ορθοσωματική γυμναστική) στις Α’, Β’ και Γ’ τάξεις.

Κα Καραΐσκου Ιωάννα (θεατρικό παιχνίδι) στις Α’ και Β’ τάξεις.

Κα Τσιμπανάκου Σίλβια (χορωδία – μαθητική ορχήστρα) στις Ε’ και ΣΤ’ τάξεις.

Πατήρ Βαϊτσόπουλος Κωνσταντίνος (μικρές και μεγάλες αλήθειες της ζωής) σε όλες τις τάξεις.

Κα Καίτη Καραχάλιου (μουσειοπαιδαγωγική) στις Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ τάξη

  • Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών επισκέψεων προγραμματίζεται για το διάστημα 13-17 Νοεμβρίου εκπαιδευτική επίσκεψη στην Κρήτη. Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για το κόστος της επίσκεψης και το ενδεικτικό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: